Shopping cart
Winkelwagen is leeg
Decontaminatie

Een epidemie zoals het coronavirus heeft onze manier van omgaan met elkaar gereset. Een basishygiëne is belangrijk, ook op de werkvloer.

Verscheidene van onze klanten hebben ons reeds de vraag gesteld of hun werkvloer wel veilig is om klanten te ontvangen of om hun personeel terug te laten werken en of we hen daarin kunnen in bijstaan met onze expertise.
Het coronavirus heeft in onze aanpak weinig veranderd. Zolang we een basishygiëne, mits onze ondersteuning, kunnen borgen dan blijven onze ondernemingen viruswerend.

Onze werkwijze bestaat uit drie peilers:

- Een grondige periodieke decontaminatie
- Het borgen van hygiëne binnen de zaak door ontsmettingsmiddelen ter beschikking te stellen
- Het borgen van de hygiëne van medewerkers en klanten door plaatsen van zuilen

Na de eerste kennismaking starten onze medewerkers steeds met een grondige decontaminatie van de onderneming. Wij identificeren de mogelijke risico's om zo efficiënt mogelijk te desinfecteren.
Na een basisontsmetting van de contactoppervlakken zal men overgaan tot het verspreiden van een desinfecterende mist. Door deze verneveling kan ons produkt zich verspreiden in alle hoeken van uw zaak waarbij allles mag blijven staan, inclusief electronica. Men zal gefaseerd werken want gedurende een halfuurtje kan u de ruimte niet betreden opdat het produkt kan inwerken. U merkt dus dat er slechts een beperkte verstoring is van uw activiteit door ons proces.
Na de inwerking verluchten we de ruimte en gezien we werken met een mist, is de ruimte snel terug beschikbaar.
Na de decontaminatie ontvangt u van ons een ingekaderd attest die u kan plaatsen in uw zaak om uw klanten/personeel te informeren dat de ruimte werd ontsmet. U zal snel merken dat de ogen van bezoekers en personeel onmiddellijk naar het attest gaan en hun een gevoel van rust zal geven.

Uiteraard is een decontaminatie slechts een one-time shot. Een onderhoud is minstens even belangrijk. 
Daarom voorzien we onze klanten een onderhoudspakket. Deze bestaat uit ontsmettingsdoekjes en een ontsmettingsspray. Een nieuw pakket wordt geleverd bij elke periodieke decontaminatie, meestal halfjaarlijks.
Het volstaat om bij de standaard reiniging van uw zaak uw huidige produkten te combineren met onze produkten. De spray kan u gebruiken met een micorovelzeldoekje om grotere oppervlakken te reinigen en ontsmetten. De doekjes kunnen gebruikt worden voor bv. een deurhendel of een kleinere oppervlakte.

Belangrijk is te weten dat al onze produkten wetenschappelijk getest zijn op verscheidene virussen inclusief het COVID-19 virus. Onze produkten worden tevens gebruikt in de grotere ziekenhuizen.

Naast het feit dat uw onderneming nu ontsmet is wenst u uiteraard dat uw klanten en personeel dat ook zo onderhouden.
Daarom plaatsen we aan uw inkom een compacte zuil met een handalcoholgel en een infobord om hen aan te sporen hun handen te ontsmetten.

Door de combinatie van deze drie factoren is de cirkel rond en blijft uw onderneming een veilige plaats voor uw klanten, bezoekers en personeel.

 

Stap 1
Decontaminatie
Stap 2
Ontsmettingsprodukten
Stap 3
Plaatsen van een zuil